Skip to content Skip to footer

PROGRAMA viatge Uzbekistan

La Ruta de la seda - 8 dies / 7 nits

Del 22 al 29 de Setembre 2022

Una setmana intensa per viatjar a través de la història, un d’aquells destins pels amants dels grans viatges. Seguirem les passes de la mítica Ruta de la Seda, entre els deserts de l’actual Uzbekistan s’amaguen tresors que s’han conservat de forma excepcional recordant l’esplendor dels temps de Marco Polo: Khiva, Bukhara o Samarcanda són Patrimoni de la Humanitat, un autèntic regal pel viatger, tot banyat per un regust soviètic.

 

Itinerari del programa

[DIA 22 Set]
Sabadell – Barcelona - Istambul - Tashkent

Sortida Sabadell, trasllat al aeroport. Tràmits de facturació i embarcament. Vol internacional via Istambul. Arribada a Tashkent, assistència

[DIA 23 SET]
Tashkent

Esmorzar. Visitarem la part antiga de la ciutat (Khasti Imom, Madrassa Barak Kan, Kfal Shohi o l’antiga biblioteca. També ens aproparem al mercat oriental i el Museu de les Arts aplicades i el metro. Dinar en restaurant local. A la tarda tour panoràmic de la capital visitant la part moderna amb la Plaça de la Independència, la Plaça de l’Òpera i Ballet o la Plaça Amir Temur.

[DIA 24 SET
Tashkent – Urgench – Khiva

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol domèstic cap a Urgench. Arribada i trasllat a Khiva. City tour pel complexe arquitectònic del segles XII – XIX de Ichan-Kala, inclou: Kalta Minor, Castell Kunya Ark, la Madrassa de Mohammed Rahim Khan, Minaret o la Madrassa de Islom Khodja. També el Mausoleu de Pahlav Mahmud (s. XIV – XVIII). Dinar en restaurant local. A la tarda Visita a Al Sheik Bobo acabant la visita panoràmica de Ichan-Kala. Allotjament

[DIA 25 SET]
Khiva - Bukhara

Esmorzar. Trasllat amb tren (450km) Lunch box de camí. Arribada a Bukhara i trasllat a l’hotel. Temps lliure. Sopar en restaurant local.

 

[DIA 26 SET ]
Bukhara

Esmorzar. Inici del tour amb la visita del Mausoleu dels Samani, manantial Chasmai Ayub, Mesquita Bolo Hauz o la ciutadella Ark. Dinar en restaurant local. Seguirem la visita passejant pel Minaret Kalyan, Mesquita Poi Kaylan, Madrasses de Miri Arab, Ulughbeck i Abdullazizkan; Cúpules de Toki Zargaron, Toki Sarafon i Toki Telpak; o el complexe arquitectònic de Lyabi Hauz. Allotjament.

[DIA 27 SET ]
Bukhara-Samarcanda

Esmorzar. Sortida per carretera amb destinació Samarcanda (290km, 5hores aprox) Arribada i allotjament a l’hotel. Dinar en restaurant local. A la tarda farem una primera visita de la mítica ciutat de Samarcanda, visitant la Plaça de Registan amb la Madrassa Ulughbeck del segle XV, la Madrassa Shir-Dor del s.XVII o la Madrassa Tilla-Kori s.XVII, com el Mausoleu de Guri Emir, Tamerlan dels segles XIV i XV.

[DIA 28 SET ]
Bukhara-Samarcanda

Esmorzar. Acabarem de veure la ciutat veient el Complexe arquitectònic de Shaki-Zinda del segles IX- XV, el Museu de la ciutat antiga de Afrosiyab o l’Observatori Ulughbeck del sXV. Dinar en restaurant local. A la tarda veurem la Mesquita de Bibi-Khonum i el Basar Siab. Allotjament.

[DIA 29 SET ]
Samarcanda-Istambul-Barcelona -Sabadell

Esmorzar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport internacional. Tràmits de facturació i embarcament. Vol destí Barcelona, escala Istambul.  Trasllat Barcelona a Sabadell i fi dels nostres serveis.

PREU DEL VIATGE PER PERSONA

BASE

1.990€

Mínim de grup 15 persones - Màxim 25 persones
Suplement Individual: 345€

Què inclou aquest programa?

El preu inclou

• Vols
• Taxes d'embarcament a aeroports
• Bitllet d'avió Tashkent – Urgench.
• Assistència i trasllats aeroport, estacions a allotjament.
• Guia de parla hispana durant el viatge.
• Mitja Pensió (7 esmorzars, 5 dinars, 1 lucnh box i 1 sopar)
• Allotjaments 4* segons itinerari o categories similars, subjectes a disponibilitat al moment de fer la reserva
• Tren classe turista Khiva – Bukhara.
• Assegurança de viatge

El preu no inclou

× Propines i maleters.
× Taxa foto/ vídeo monuments històrics.
× Dinars o sopars no especificats al programa, així com les begudes dels àpats.
× Tot el que no estigui especificat al programa.
× Assegurança cancel·lació de viatge (altament recomanable)

A tenir en compte
  • Per fer el viatge es requereix un nombre mínim de 20 participants. En cas de que el nombre de persones inscrites sigui inferior a aquest nombre mínim de participants -SABADELL VIATGERA  podrà cancel·lar el viatge 21 dies  notificant-ho degudament per escrit a cada client abans sortida del viatge

T'agradaria visitar UZBEKISTAN?

Sabadell Viatgera © 2024. All Rights Reserved.

Avís legalPrivacitatCookies