Skip to content Skip to footer

La màgia de Kenya - 7 dies / 6 nits

Del 04 al 11 de Novembre 2022

UKenya és sinonim de safari. La perfecta expressió d´un viatge per contemplar natura i els paisatges del famós llibre « Memòries d´Àfrica ». Ruta clàssica dissenyada pels viatgers de les agències associades a Sabadell Viatgera per conèxier alguna de les joies imprescindibles del sud del país. L´experiència anirà, entre d´altres, el llac Naivasha. Inclós com a Patrimoni de la Humanitat, és la llar de diversos animals com hipopòtams i pelicans, entre d´altres. El viatge és completarà amb el Parc Nacional d´Amboseli i amb una visita a la Reserva Nacional Masai Mara, considerat com un dels millors parcs del món, en quant a concentració d´animals. Per tancar el mateix, possibilitat de completar l´experència amb uns dies de relax a les platges de Diani. Una proposta única que combina el bó i millor del país.

Itinerari del programa

[DIA 04 NOV]
Nairobi
TRASLLAT A L’AEROPORT DE BARCELONA PER SORTIR AMB EL VOL A LIMAARRIBADA A NAIROBI (KENYA)

Sortida a primera hora del matí de Sabadell en autobús a l´aeroport. Vol internacional. Arribada a l’aeroport de Nairobi, concretament a l´aeroport de Jomo Kenyatta a la nit. Després de complimentar els tràmits d´entrada al país i recollir l´equipatge, ens trobarem amb el guia, que ens estarà esperant i ens acompanyarà fins Nairobi. Ubicada a 1700 metres d´alçada per sobre del nivell del mar, va ser fundada a principis de segle com estació intermitja pel ferrocarril que uneix Mombasa amb Kampala (Uganda). El bon clima i l´abundància d´aigua van fer que es convertís en un important nucli de població. Trasllat a l´hotel. Allotjament al Golden Tulip Hotel Sense àpats 

[DIA 05 NOV]
Masai Mara
NAIROBI – RESERVA MASAI MARA (270 km / 5 hores)

Després d´esmorzar anirem, via Narok, fins la Reserva Nacional Masai Mara. Pel camí podrem gaudir d´unes fantàstiques vistes i d´un increïble escenari ple de vida salvatge. Arribarem a l´hora del dinar. Ja per la tard, safari per la reserva.
Ubicat al territori Masai, aquest parc també rep el nom del riu que el creua: el Mara. Al contrari de la majoria dels rius de la sabana africana, el Mara té un capdal permanent durant tot l´any, concentrant poblacions de vida salvatge que constitueixen una de les principals atraccions de la zona.
Allotjament a Mara Simba Lodge
P.C. (Esmorzar, dinar i sopar)

[DIA 06 NOV]
Masai Mara
SAFARI MASIA MARA

Jornada de safari on continuarem avistant animals a la Reserva Nacional Masai Mara; sens dubte, la més notable i renombrada del país. El seu tamay (s´exten cap a Tanzània fins arribar amb el Parc Nacional Serengeti ) i els estrictes sistemes contra la caça furtiva , han creat un lloc segur per la seva impressionant població de lleons, guepards i leopards.
No cal oblidar que el Masai Mara és part d´uns dels èxodes més antics de la Històra.
Allotjament a Mara Simba Lodge
P.C. (Esmorzar, dinar i sopar)

[DIA 07 NOV]
Navaisha
RESERVA MASAI MARA – LLAC NAIVASHA (300 KM / 6 hores)
Sortirem cap el llac Naivasha i farem el dinar al Lodge. Per la tarda, realitzarem un safari en barca pel llac i visitarem Crescent Island. El llac Naivasha es trobar envoltat per boscos de papir i és un paradís pels observadors d´aus. Trobarem aus aquàtiques de gran varietat i abundància. Més de 400 aus es enregistren en tot el llac, entre les que es troben àligues. De la mateixa manera, tindrem l´oportunitat de veure algun dels 500 hipopòtams que viuen a la zona. Allotjament a Naivasha Simba Lodge P.C. (Esmorzar, dinar i sopar)
[DIA 08 NOV]
Amboseli
LLAC NAIVASHA – PARC NACIONAL AMBOSELI (350 KM/ 5 hores)
Anirem cap el Parc Nacional Amboseli via Emali. Ubicat a l´extrem sud de Kenya, el Parc Nacional Amboseli és famós per la seva excel.lent varietat de vida salvatge, com jirafes, elefants, lleons i guepards. Alojamiento en Kibo Safari Camp P.C. (Esmorzar, dinar i sopar)
[DIA 09 NOV]
Amboseli
PARC NACIONAL AMBOSELI
Jornada completa al Parc Nacional Amboseli, amb un safari de matí i un a la tarda. El paisatge està dominat per les vistes a la muntanya del Kilimanjaro i per les planes obertes, boscos, pantans i la muntanya de Ol Doinyo Orok. L´observació d´aus és excel.lent, especialmente prop dels llacs i pantans. Allotjament a Amboseli Sentrim Camp P.C. (Esmorzar, dinar i sopar)
[DIA 10 NOV]
Barcelona
PARC NACIONAL AMBOSELI – NAIROBI (270 KM /5 hores) – SORTIDA A BARCELONA

Despés de l´esmorzar anirem a Nairobi. Arribarem al voltant del migdia i ens traslladarem ala un restaurant local per l´esmorzar (no inclòs). Temps lliure per la tarda per passejar i fer les darreres compres.
A l´hora convinguda, trasllat a l´aeroport per tornar al vol internacional. Nit a bord. Arribada a Barcelona l’endemà.

[DIA 11 NOV]
Barcelona
BARCELONA

Arribada a Barcelona

PREU DEL VIATGE PER PERSONA

2.220€ + TAXES

Taxes aèries: 179€
Mínim de grup 6 persones - Màxim de grup 18 persones
Suplement individual: 250€

Què inclou aquest programa?

El preu inclou

• Trasllats de l´aeroport
• Trasllats des de Sabadell a l aeroport de Barcelona
• Vols internacionals amb Qatar (tarifa en classe Q)
• Transport en 4 x 4 per safari
• Guia-xòfer en espanyol
• Pensió completa a tots els safaris
• Allotjament a Nairobi sense àpats
• Tases d´entrada als parcs nacionals
• Aigua mineral i embotellada durant els safaris (il·limitada)
• Assistència telefònica 24 hores en espanyol
• Assegurança d´evacuació aèria a Nairobi per causes mèdiques durant el safari

El preu no inclou

• Tases aèries (179 € a reconfirmar a l´hora de fer l´emissió)
• Visats
• Qualsevol tipus d´assegurança de viatge
• Qualsevol servei no especificat com inclós


T'agradaria visitar Kènia?

Sabadell Viatgera © 2023. All Rights Reserved.

Avís legalPrivacitatCookies