Skip to content Skip to footer

PROGRAMA viatge JORDANIA

DESCOBREIX JORDANIA PEL PONT DE DESEMBRE 8 Dies / 7 nits

Del 04 al 11 de Desembre 2022

Enamora’t del fascinant Regne Haiximita! Explora la moderna capital d’Amman i la ciutat grecoromana de Jerash, admira el màgic Castell d’Ajloun i gaudeix de les vistes des de la mítica Muntanya Nebo. Flota en les salades aigües del Mar Mort, descobreix l’antiga Petra i creua el desert de Wadi Rum en 4×4 per a passar la nit en un campament tradicional sota les estrelles.

Itinerari del programa

[DIA 4 DEC ]
Sabadell - Barcelona - Amman

Sortirem des de Sabadell direcció l’ aeroport de Barcelona. Farem tots els tràmits i sortida cap a Amman. Arribada a l’aeroport d’Amman.   Assistència, tràmits i trasllat a l’hotel de la categoria triada (4* o 5*)

[DIA 5 DEC]
Amman City Tour - Jerash – Ajloun – Amman

Esmorzar. Visitareu la capital Amman, coneixent els seus principals llocs turístics, com la Citadel i el Teatre Romà. A continuació, realitzareu la visita de Jerash o “Gerasa”, ciutat greco-romana que formava part de la Decápolis i que és coneguda com la «Pompeia de l’Est» per la seva importància i el seu magnífic estat de conservació. Podreu admirar entre altres: la Porta d’Adriano, l’Hipòdrom, el Teatre, l’Àgora o fòrum amb la seva columnata completa, el Temple de Zeus i el d’Àrtemis. Després visitareu el Castell d’Ajlun, fortalesa construïda en 1185 i reconstruït més tard en el segle XIII, pels mamelucs després de la seva destrucció pels mongols. És un castell de l’època dels croats, situat a la part alta de la muntanya i des del qual es contempla una bonica vista. Tornada a Amman. Sopar i allotjament.

[DIA6 DEC]
Amman - Madaba - Mt. Nebo - Shobak - Petra

Esmorzar. Començareu el tour per la ciutat de Madaba per a visitar l’Església Ortodoxa de San Jorge on es troba un mapa mosaic de Palestina del Segle VI. Des d’allà anirem  cap a la Muntanya Nebo on tindrem una vista panoràmica de la Vall del Jordán i el Mar Mort. Continuarem la visita cap al castell de Shobak, record de l’antiga glòria de les Croades, construït com a defensa entre Damasc i Egipte. En finalitzar aquesta visita arribareu a la ciutat de Petra. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

[DIA 7 DEC]
Petra

Esmorzar. Dia complet dedicat a la visita de la ciutat rosa, la capital dels Nabateos. Durant la visita a peu, coneixerem els més importants i representatius monuments esculpits en la roca pels Nabateos, el Tresor, famós i internacionalment conegut monument portat al cinema en una de les pel·lícules d’Indiana Jones, les Tombes de colors, les Tombes reals, el Monestir. Petra és un d’aquests llocs al món que cal anar, com a mínim, una vegada a la vida.Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

[DIA 8 DEC ]
Petra - Little Petra - Wadi Rum (02 hrs Jeep tour) - Aqaba

Esmorzar. Sortida cap a la població d’Al BEIDA, també coneguda com LA PETITA PETRA. Continuació i sortida cap a Wadi Rum. La visita dura aproximadament dues hores, i es realitza en peculiars vehicles 4 x 4 conduïts per beduïns (6 persones per cotxe). Fareu una incursió en el paisatge lunar d’aquest desert. En aquest passeig observareu les meravelles que ha fet la natura i l’erosió amb les roques i la sorra. Continuació a Aqaba. Allotjament i sopar.

[DIA 9 DEC ]
Aqaba - Amman

Esmorzar. Dia lliure per gaudir de la platja.

A la tarda, trasllat a Amman. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

[DIA 10 DEC ]
Amman - Mar Mort - Amman

Esmorzar. Sortida cap al punt més baix de la terra, el Mar Mort i temps lliure per banyar-nos en les seves aigües.  Tornada a l’hotel d’Amman.

[DIA 11 DEC ]
Amman -Barcelona - Sabadell

Esmorzar. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a Barcelona. Arribada i trasllat a Sabadell.

 

PREU DEL VIATGE PER PERSONA

en Hotel 4*

1.375€

Taxes aèries no incloses: 375 €
en Hotel 5*

1.575€

Taxes aèries no incloses: 375 €

Què inclou aquest programa?

El preu inclou


• Trasllats Sabadell-aeroport-Sabadell
• Vols internacionals
• Recepció i trasllats als allotjaments en vehicle modern
• Visites i excursions indicades al programa
• Mitja pensió
• Guia de parla castellà durant les visites
• Excursió de 2 hores en 4 x 4 a Wadi Rum
• Assegurança de viatge

El preu no inclou

• Taxes aèries
• Propines
• Àpats no especificats en el programa
• Despeses personals i tot el que no estigui especificat en el programa.

Hotels
  • 4* : Days Inn – Amman, City Tower – Aqaba, Sella – Petra 
  • 5* Bristol – Amman, Movenpick Residences – Aqaba, The Old Village – Petra
A tenir en compte
  • Per fer el viatge es requereix un nombre mínim de 20 participants. En cas de que el nombre de persones inscrites sigui inferior a aquest nombre mínim de participants -SABADELL VIATGERA  podrà cancel·lar el viatge 21 dies  notificant-ho degudament per escrit a cada client abans sortida del viatge.

T'agradaria visitar JORDàNIA?

Sabadell Viatgera © 2024. All Rights Reserved.

Avís legalPrivacitatCookies