Skip to content Skip to footer

PROGRAMA viatge marroc

SEGUINT ELS ESTELS DELS REIS MAGS AMB SABADELL VIATGERA - 6 dies /5 nits

Del 27 de Desembre 2022 al 01 de Gener 2023
Et proposem un Cap d’Any diferent, amb sortida d’un vol especial directament al Sud del Marroc, on podrem gaudir de la màgia de l’Alt Altes, del desert, de la seva gent, i podrem seguir la pista dels reis mags d’orient . Un viatge màgic per grans i petits.

Itinerari del programa

[DIA 27 DES]

Comença l’aventura!  Sortirem de Barcelona en vol especial directe a les 09.00 hores en direcció a Ouarzazate. Una vegada arribats a l’aeroport farem el tràmit de passaports. Ens esperaran vehicles 4×4 amb conductor que ens acompanyaran cap a la famosa Kasbah d’Ait Ben Haddou, una ciutat fortificada d’adob que ha sigut set de rodatge de nombroses pel·lícules i series. Dinarem a Ouarzazate i seguirem el nostre viatge cap a la població de Boulmane Dades. Allotjament i sopar a l’Hotel Xaluca Dades 4*, situat a 1.612 m d’altitud des d’on podrem contemplar una bonica panoràmica de tota la Vall dels Ocells. Avui estigueu atents i trobareu la primera pista a la vostra habitació.

[DIA 28 DES]

Avui descobrirem la zona de l’Alt Atles amb els nostres 4×4 i i podrem veure com viuen els poblats berbers de la zona, així com admirar el paisatge ple de canyons, valls i muntanyes. Ens endinsarem dins les gorges de l’M ‘Goun, el segon pic més alt del Marroc de 4071 m i dinarem un pícnic a la zona. Allotjament i sopar a l’Hotel Xaluca Dades 4*.

Estigueu atents, ens reunirem a la terrassa de l’hotel i rebreu noticies nostres…

[DIA 29 DES]

Aquest matí ens espera una ruta espectacular al llarg de la Vall del Dades, que deu el seu nom al riu que serpenteja entre muntanyes amb penya-segats de colors ocres, vermells i terracotes i pararem també al que anomenen «dits de mico». Dinarem a l’Hotel Xaluca Dades i a la tarda ens dirigirem cap a Arfoud, creuant pel camí Tinerhir i pararem a admirar les famoses Gorges del Todra. A la tarda, arribarem a Arfoud, ciutat també anomenada «La porta del desert». Allotjament i sopar a la Kasbah Xaluca Arfoud, catalogada com única al Marroc per les seves peculiars característiques.

Alerta! Avui les emisores que tenim al cotxe ens donaràn noves instruccions…

[DIA 30 DES]

Avui gaudirem del desert tal com ho han fet tota la vida els nòmades de la zona, farem una parada per visitar-los, creuarem les pistes per on passava l’antic Paris Dakar i pararem a observar unes pedreres de fòssils marins. El dinar serà un pícnic en un oasi de la zona. A la tarda, ens endinsarem a les dunes de sorra on podrem gaudir d’un passeig en dromedari tal com ho fan els Reis Mags durant la seva travessia des de Orient cap a les nostres cases, i observarem atents si els podem trobar durant el seu viatge. Al vespre i després de la posta de sol, arribarem a un campament de Haimes, fetes de pèl de dromedari, on podrem passar una nit ben especial sota les estrelles del desert com autèntics aventurers. Allotjament i sopar especial berber al Bivouac Xaluca.

Avui serà un gran dia, hem d’estar molt atents, que el desert ve sempre carregat de sorpreses.

[DIA 31 DES ]

Després d’una nit especial i diferent, animem als més matiners a veure la sortida del sol per acomiadar l’últim dia de l’any. Després de l’esmorzar al campament ens dirigirem cap al poble de Khamlia, gent d’origen Malines que ens mostrarà els seus balls locals i folklòrics. Avui el dinar el farem a la Kasbah Hotel Xaluca per poder gaudir per la tarda d’una estona de relaxament, caminar o còrrer la San Silvestre, descobrir el poble d’Arfoud o recórrer les dunes de darrere l’hotel amb quads (activitats opcionals). Allotjament i sopar especial de Cap d’Any a la Kasbah Hotel Xaluca Arfoud.

Feliç any nou!

[DIA 01 GEN ]

Arrancarem l’any amb una visita a un mirador on es pot observar la gran immensitat del desert i la zona. Dinarem a la Pizzeria d’Arfoud i després de dinar ens dirigirem camí a l’aeroport, on farem una parada per gaudir del contrast de la Vall del Ziz i de les palmeres que rodegen tota la vall del riu. El vol sortirà a les 17.00h hora local arribant a Barcelona a les 19.15h.

PREU DEL VIATGE PER PERSONA

A CONSULTAR
Mínim de grup : 20 Persones
Suplement Individual:

Què inclou aquest programa?

El preu inclou

- Dues nits a Boumalne Dades a l'hotel Xaluca Dades 4 *
en règim de Mitja Pensió
Dues nits a Erfoud a la Kasbah Xaluca en règim de Mitja Pensió
- Una nit al Erg Chebbi a Bivouac de Haimes en el Desert en règim de Mitja Pensió
- Dinar al migdia a Ouarzazate dia 27/12
- Dinar al migdia picnic a la Muntanya dia 28/12
Dinar al migdia a Xaluca Dades dia 29/12
- Dinar al migdia a Oasis dia 30/12
- Dinar al migdia a Des Dunes dia 31/12
- Dinar al migdia a Kasbah Xaluca dia 01/01
- Sopar tradicional berber al Desert amb folklore local
Sopar de Cap d'Any i festa amb cotilló
- Excursió en dromedari
- Excursions pel Desert i per l'Atles
- Combustible dels vehicles
- Assistència en els dos aeroports de l'equip local
- Guia acompanyant-coordinador
- Assegurança d'assistència en viatge

El preu no inclou

- Les begudes a cap lloc
- Quads, Hammam, Masatges i altres extres personals
- Taxes d'aeroport
- Suplement assegurança de cancelació

A tenir en compte
  • Per fer el viatge es requereix un nombre mínim de 20 participants. En cas de que el nombre de persones inscrites sigui inferior a aquest nombre mínim de participants -SABADELL VIATGERA  podrà cancel·lar el viatge 21 dies  notificant-ho degudament per escrit a cada client abans sortida del viatge

T'agradaria visitar MARROC?

Sabadell Viatgera © 2024. All Rights Reserved.

Avís legalPrivacitatCookies