Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Hombre tradicional japonés bajo toriis

Japó en companyia - 10 dies / 9 nits

Ruta Nakasendo i Japó Secrert 10 dies de Viatge

Deixa’t guiar i seduir durant 10 dies per aquest itinerari ple de contrasts i noves sensacions. Des de la modernitat de les llums i arquitectures de Tokio fins a les grans tradicions, cultura i antiguitats de Kyoto, tot travessant la ruta dels antics guerrers samurais. País mil·lenari i misteriós, espiritual i atent, molt ben organitzat, amb una educació exquisida i alta gastronomia. On banyar-se en un Onsen, dormir en un Ryokan o assistir una cerimònia de te es el normal de cada dia.

Itinerari del programa

[DIA 1]
Osaka
Arribada a l'aeroport d'Osaka

Arribada a l’aeroport d’Osaka en el seu vol.Després del tràmit d’immigració i duana, recepció per assistent de parla espanyola. Trasllat a l’hotel amb servei regular amb assistent. Arribada a l’hotel i la resta del dia lliure per a les seves activitats personals. El check-in a l’hotel d’Osaka és a partir de les 15h00. En cas de desitjar early check-in, cal sol·licitar una nit extra pre-tour encara que no es pot garantir disponibilitat. Allotjament a Osaka.

[DIA 2]
Kyoto
Osaka - Nara - Kyoto

Esmorzar a l’hotel. Reunió al lobby i comença la visita de la ciutat, amb guia de parla espanyola, per visitar el Castell d’Osaka. Després de la visita, sortida cap a Nara per conèixer el Temple Todaiji amb la seva enorme imatge de Buda i el Parc dels Cérvols Sagrats.

Dinar a un restaurant. A la tarda, sortida cap a Kyoto. Pel camí, visita del Santuari Shintoista de Fushimi Inari. Després de la visita, trasllat al vostre hotel. Allotjament a Kyoto

[DIA 3]
Kyoto
Visita Kyoto

Esmorzar a l’hotel. Reunió al lobby i comença la visita de l’antiga capital Kyoto amb guia de parla espanyola per conèixer el Castell de Nijo, el Temple Kinkakuji (Pavelló Daurat) i el Santuari Shintoista de Heian.

Dinar a un restaurant. El tour acaba al restaurant després de dinar i el retorn a l’hotel és pel seu compte. Tarda lliure per a les vostres activitats personals. Allotjament a Kyoto.

[DIA 4]
Kyoto
Dia lliure - Visita opcional a Hiroshima i Miyahima

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per a les vostres activitats personals.

*** EXCURSIÓ OPCIONAL A HIROSHIMA I MIYAJIMA ***

Reunió al lobby i comença l’excursió a Hiroshima i Miyajima amb guia de parla espanyola. Trasllat a l’estació de Kyoto a peu amb guia. Sortida de Kyoto cap a Hiroshima amb tren bala (shinkansen) de JR “Nozomi”, classe turista. Arribada a Hiroshima i comença la visita amb guia de parla espanyola per conèixer el Parc Commemoratiu de la Pau i el seu museu i la Cúpula de la Bomba Atòmica a Hiroshima i el Santuari Shintoista d’Itsukushima a Miyajima.

Dinar a un restaurant. Després de la visita, tornada a l’estació d’Hiroshima. Sortida d’Hiroshima cap a Kyoto amb tren bala (shinkansen) de JR “Nozomi”, classe turista. Arribada a Kyoto i el tour acaba a l’estació de Kyoto. Allotjament a Kyoto.

[DIA 5]
Takayama
Kyoto - Nagoya - Magome - Tsumago- Takamaya

*** Les maletes es traslladaran directament a l’hotel a Tòquio. Si us plau prepareu l’equipatge de mà per a 2 nits sense maletes a Takayama i Hakone.***

Esmorzar a l’hotel. Reunió al lobby i trasllat a l’estació de Kyoto. Sortida de Kyoto cap a Nagoya amb tren bala (shinkansen) de JR “Nozomi”. Arribada a Nagoya i visita dels pobles de posta, Magome i Tsumago, a l’antiga carretera Nakasendo. Farem una passejada per Magome. Sortida cap a Tsumago on visitarem “Waki Honjin” (Antiga Hostatgeria dels Samurais).

Caixa de dinar tipus picnic inclòs. Sortida de Tsumago cap a Takayama per carretera. Arribada a Takayama on comença la visita de la ciutat per conèixer el carrer de Kami-sannomachi. Després de la visita, trasllat al vostre hotel. Categoria Luxe i Superior: Sopar típic japonès i allotjament a Takayama. Categoria Estàndard: Sopar i allotjament a Takayama.

[DIA 6]
Hakone
Takamaya - Shirakawago - Nagoya - Hakone

Esmorzar a l’hotel. Reunió al lobby i sortida cap a Shirakawago amb guia de parla espanyola. Arribada a Shirakawago i comença la visita del poble (declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO), per conèixer una de les cases tradicionals de Gassho-zukuri. Després de la visita, trasllat a l’estació de Nagoya.

Dinar a un restaurant. Sortida de Nagoya cap a Odawara amb tren bala (shinkansen) de JR. Arribada a Odawara i trasllat al seu hotel (categories superior i estàndard) o ryokan (categoria luxe) a Hakone. Categoria Superior i Estàndard:  Sopar i allotjament a Hakone. Categoria Luxe:  Sopar típic japonès i allotjament en un ryokan a Hakone.

[DIA 7]
Tòquio
Hakone - Tòquio

Esmorzar a l’hotel. Reunió al lobby i comença la visita del Parc Nacional d’Hakone amb guia de parla espanyola per conèixer el Llac Ashi en mini creuer i el telefèric per gaudir de la vista panoràmica de Hakone i la Muntanya Fuji.

Dinar a un restaurant. Després de la visita, sortida de Hakone cap a Tòquio. Arribada a Tòquio i comença la visita de la Torre de Tòquio. Després de la visita, trasllat al vostre hotel. Allotjament a Tòquio.

[DIA 8]
Tòquio
Visita Tòquio

Esmorzar a l’hotel. Reunió al lobby i comença la visita de la ciutat de Tòquio amb guia de parla espanyola per conèixer el Temple Asakusa Kannon amb la seva arcada comercial de Nakamise, el barri Daiba i petit passeig amb vaixell.

Dinar a un restaurant. El tour acaba al restaurant i la tornada a l’hotel és pel seu compte. Tarda lliure per a les vostres activitats personals.

***EXCURSIÓ OPCIONAL AMB ASSISTÈNCIA – WALKING TOUR PER TOKYO***

  • JPY 5,000 NET per persona (a partir de 4 persones)
  • La reserva i el pagament només es poden realitzar en destí
  • Recorregut d’aproximat 4 hores
  • Visites: Ginza, Harajuku, carrer Takeshita Dori, Omotesando i Shibuya 
  • No hi ha descompte de nen
  • S’utilitzarà el transport públic utilitzant una tarja IC Pasmo. Aquesta tarja estarà recarregada amb JPY 1,000
  • L’excursió acaba al centre de Tòquio
  • Aquesta excursió només es pot contractar en destí i no es pot fer cap modificació.

Allotjament a Tòquio.

[DIA 9]
Kioto
Dia lliure - Visita opcional a Nikko

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per a les vostres activitats personals.

*** EXCURSIÓ OPCIONAL A NIKKO ***

Reunió al lobby i comença l’excursió a Nikko amb guia de parla espanyola. A Nikko, visitarem el Santuari Shintoista de Toshogu, el Llac Chuzenji pujant per la carretera ziga-zaga “I-Ro-Ha” i la Cascada Kegon.

Dinar a un restaurant. Després de la visita, tornada al seu hotel a Tòquio. Allotjament a Tòquio.

[DIA 10]
Kioto
Sortida des de l'aeroport de Tòquio

Esmorzar a l’hotel. Reunió al lobby i trasllat a l’Aeroport Internacional de Tòquio en servei regular amb assistent de parla espanyola. Sortida del seu vol.

 

Atractius del destí

Què inclou aquest programa?

El preu inclou

Allotjament i àpats indicats.
-
Assegurança de viatge i cancel·lació amb cobertura sanitària.

El preu no inclou

Vols.
-
Altres serveis que no apareguin com inclosos.

El preu incluo

Allotjament i àpats indicats.
-
Assegurança de viatge i cancel·lació amb cobertura sanitària.

El preu no inclou

Vols.
-
Altres serveis que no apareguin com inclosos.

tEMPORADeS i PREuS

CATEGORIA LUXE

3.605€

Suplement individual: 1.635€
CATEGORIA SUPERIOR

2.990€

Suplement individual: 1.240€
Dates:

03 – 18 Jul. 2022

01 – 31 Ag. 2022

05 – 25 Set. 2022

01 -31 Oct. 2022

10 – 27 Nov. 2022

08 – 31 Març 2023

* Suplement individual: 520€

Dates:

Juliol 2022

Novembre 2022

Març 2023

* Suplement individual: 460€

Dates:

Juny 2022

Setembre 2022

Decembre 2022

Gener 2023

Febrer 2023

* Suplement individual: 390€

  • Tarifes amb suplement per a viatger individual.*
  • Consultar dates de sortida.*

T'agradaria visitar Japó?

Contacta amb la teva agència de confiança!

Sabadell Viatgera © 2023. All Rights Reserved.

Avís legalPrivacitatCookies